Om os

hvem er elcon thisted

Vores historie

Elcon Thisted er grundlagt i 1985 af Finn Jeppesen. I 2011 havde vi et generationsskifte, hvor Rasmus Jeppesen overtog virksomheden fra sin far. Elcon Thisted er derfor et traditionsrigt selskab.

I 2017 går han i kompagniskab med Midtthy El. Hvor Mads Engholm Allan Jensen og Bent Søgaard køber sig ind i Elcon Thisted.

I 2019 bliver der byttet ud i ejerkredsen og Jesper Jensen træder ind i stedet for Rasmus Jeppesen.

Firmaet bliver delt op så Elcon Thisted tager sig af Elevator/Lifte og kran opgaver.

Midtthy El overtager alle El-opgaver Med Jesper Jensen som ansvarlig i Thisted afdelingen.

Bent Søgaard udgår af ejerkredsen i 2023

Hos Elcon Thisted/Midtthy El beskæftiger vi ca. 25 mand, som fortrinsvis arbejder med el-installationer/ Elevator/Lifte/Kraner i industrivirksomheder, offentligt, butikker, kontorer samt hos private kunder.

Elcon Thisted er en moderne installations virksomhed med mange års erfaring, som er blevet udviklet med adskillige nye tiltag i løbet af årene.

Elcon Thisted ser fremad, sammen med vores kunder. Vi er din samarbejdspartner, når det gælder godt håndværk

Hos Elcon Thisted er ingen opgaver for store eller for små. Vi tager udfordringerne op når de melder sig og står altid klar til at vejlede og rådgive om dit næste projekt, hvad enten du er privatperson eller erhvervsdrivende.

Vi tager alle opgaver seriøse, også de små: Selv et lille problem kan hurtigt vokse sig stort, hvis ikke der bliver taget faglig hånd om det i tide.

Uanset dit behov, har Elcon Thisted den ekspertise der skal til.

Bruun Inspektion certifikat

Vi er certificeret i servicering af eksisterende elevatorer, rulletrapper og rullefortov, herunder reparation og vedligeholdelse, samt udførelse af lovpligtige eftersyn. Se vores certifikat her.